(040) 2390620 info@vanl.nl

VANL

Soms kom je een manier van visualiseren tegen, die bijzonder is. Bijzonder in eenvoud, effectiviteit en gemak.

Over ons

VANL is een Nederlands softwarebedrijf, opgericht in 2005. De ontwikkelde programma’s stellen bedrijven in staat data te analyseren, waarmee vervolgens processen kunnen worden gevolgd, gestimuleerd, geoptimaliseerd en nauwkeurig onderhouden. Deze data en analyses zijn toegankelijk voor het desbetreffende bedrijf via eigen servers of op verzoek, via de infrastructuur van VANL.

TMWalker3
Plattegrond
TM Walker is al meer dan een decennium lang de toonaangevende applicatie om gegevens voor openbaar vervoerbedrijven in een Transmodel database te ontsluiten. Je kunt er als het ware “door heen lopen”. Een zeer uitgebreide Transmodel 5.1 database wordt meegeleverd.
TMWalker4
TMWalker4 Logo

TMWalker4 is een programma voor Windows, waarin apps verschillende taken uitvoeren. Aantrekkelijk en eenvoudig in gebruik. Alles in een betrouwbare database omgeving en gestuurd door bedrijfsregels. Inmiddels is TMWalker4 met succes geimplementeerd bij onze eerste klanten. Lees hier meer.

Blog
Foto van toen en nu

Eind vorige maand was het eindelijk zo ver; onze langverwachte start in het nieuwe kantoor in Eindhoven (Gebouw Twinning, De Zaale 11)! Naast de nieuwe locatie begonnen er ook maar liefst vijf nieuwe werknemers.

Need our input?

Ask away!

Contact

VANL Software
Gebouw Twinning
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Telefoon
(040) 2390620

E-mail
info@vanl.nl

Volg ons!

Nieuwsbrief

* indicates required
 

© 2017 VANL Software
VANL en VANL Software zijn handelsnamen van Vervoerapplicaties Nederland BV