(040) 2390620 info@vanl.nl

Over ons

VANL is een Nederlands softwarebedrijf, opgericht in 2005. De ontwikkelde programma’s stellen bedrijven in staat data te analyseren, waarmee vervolgens processen kunnen worden gevolgd, gestimuleerd, geoptimaliseerd en nauwkeurig onderhouden. Deze data en analyses zijn toegankelijk voor het desbetreffende bedrijf via eigen servers of op verzoek, via de infrastructuur van VANL.

TMWalker4, het jongste programma van VANL, is niet ‘just another reporting tool’. Het begint waar andere tools ophouden. Er zit een duidelijke filosofie achter om aantrekkelijke, betrouwbare informatie op een eenvoudige manier te leveren en te distribueren. Het runt als een Windows-achtige omgeving, met daarin een aantal apps die, bedrijfsregel-gestuurd samenwerken.

 

VANL logo
Foto1

Oprichter Abe de Graaf is al jaren actief binnen de ICT en de vervoers-branche. Hier zag hij dat de verschillende programma’s en databases die gebruikt werden erg minimaal en ongestructureerd met elkaar communiceerden. Opdat dit eenvoudiger en duidelijker zou moeten kunnen, ontwikkelde hij een eigen applicatie: TMWalker.

Harrie van der Broek heeft zich per 1 maart 2018 bij ons team gevoegd als informatie-analist. Hij houdt zich bezig met de analyse van klantgegevens en implementaties van TMWalker3/4.

Per juli 2019 voegde Ronald Eekelder zich bij ons team als onze desktop-goeroe. Hij richt zich met name op het doorontwikkelen van de desktop client. Hij voorziet TMWalker4 van nieuwe visualisaties en realiseert vernieuwende specs.

Jesse Hahn, onze junior developer, houdt zich sinds juli 2019 bezig met het voorbereiden van implementaties bij klanten. Hij configureert TMWalker4-apps zodat de gevraagde functionaliteit geleverd kan worden.

Ook mochten we per juli 2019 Marc Tybout, onze database goeroe, verwelkomen in het team. Hij ontwikkelt imports van externe data naar staging databases en regelt de synchronisaties tussen deze staging database en de TMWalker operational datastore. Hij maakt hierbij oa. gebruik van de ExtractorONE tool. Meer info? Geef ons een belletje.

Foto2

Per 1 januari 2017 is Ella de Graaf toegevoegd aan het team. Zij is werkzaam als Marketeer en ondersteunt het bedrijf met online en klantgerichte uitingen. Hiernaast is ze ondersteunend programmeur in de talen C# en SQL.

Patrick Glaudemans, onze web-goeroe, richt zich sinds juli 2019 met name op de eerste opzet van TMWalker4’s web-client (hierover horen jullie later meer). Daarnaast bewaakt hij de functionaliteiten die alle type clients gezamenlijk hebben.

Remco van Brakel, per juli 2019 ook een van onze junior developers, houdt zich bezig met het voorbereiden van implementaties bij klanten. Zo configureert hij bijv. DIYA apps of een wizard, waarmee de wij of de klant aan de slag kunnen.

Need our input?

Ask away!

Contact

VANL Software
Gebouw Twinning
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Telefoon
(040) 2390620

E-mail
info@vanl.nl

Volg ons!

Nieuwsbrief

* indicates required
 

© 2017 VANL Software
VANL en VANL Software zijn handelsnamen van Vervoerapplicaties Nederland BV