(040) 2390620 info@vanl.nl

TMWalker3

TMWalker3 is de modulaire applicatie van VANL die u helpt bij het ontsluiten van informatie over het openbaar vervoer. TMWalker 3 is een zeer nuttig gereedschap voor vervoerders en vervoersautoriteiten. Het is een op Transmodel gebaseerde analyse – en rapportage-omgeving waarmee gebruikers snel en overzichtelijk inzicht krijgen in de vervoersdata die voor handen is. Bedrijven kunnen hierdoor op een eenvoudige manier gefundeerde besluiten nemen over met name dienstregeling gerelateerde kwesties.
TMWalker3 voorbeeld

MIS

De MIS module laat een resultaten overzicht zien van alle uitgevoerde analyses. Met behulp van Qubical, draaitabellen en geografische rapportages kunnen deze resultaten verduidelijkt worden.

Fare

Deze module stelt marketeers, OV-chip systemen en webshopbeheerders in staat tot het organiseren en uitvoeren van kaartverkoop, het valideren en controleren van toegang tot reizen en het afhandelen van reizigersbetalingen.

Journeys

Journeys is de laagdrempelige module voor geplande en uitgevoerde ritten. Bruikbaar voor iedereen in het openbaar vervoerbedrijf, van klantenservice tot rijdend personeel. Hij wordt gebruikt voor het beantwoorden van eenvoudige vragen en voor het formuleren van vragen aan de specialist.

Personnel

Concessie- en teammanagers kunnen gestructureerde, personeel gerelateerde informatie communiceren aan medewerkers met de Personnel module. Deze medewerkers kunnen dan vervolgens, afhankelijk van autorisaties, deze gegevens inzien.

Architect

Met de Architect module kun je diverse prestaties van een openbaar vervoer bedrijf analyseren. Denk bijvoorbeeld aan rijtijden, punctualiteit, homogene perioden, bezettingsgraad en trajecten. Analyses en rapportages vinden plaats aan de hand van vooraf gedefinieerde begrippen, bedrijfsregels en eventueel normen.

Finance

Finance levert gestructureerde, communiceerbare financiële overzichten. Denk hierbij aan; financieel resultaat per maand, verlies- en winstrekeningen, omzet en kostenverdelingen.

Marketing

Een belangrijk aspect bij het ontwikkelen van vervoersproducten is de analyse van het huidige reisgedrag. De Marketing module verschaft vanuit diverse invalshoeken inzicht in het reisgedrag. Denk aan onder andere de frequentie van reizen, reisafstand, aantal unieke reizigers, productverdeling, tijdstip van de dag en leeftijdscategorieën.

Vehicles

De vehicles module heeft alles te maken met de informatie over (de validiteit van) het rijdend materieel. Naast algemene informatie, zoals hoeveel procent correct functioneert, is er gedetailleerde informatie beschikbaar, zoals logbestanden per voertuig. Indien gewenst kunnen er meldingen verstuurd worden van gebreken die automatisch geconstateerd worden, bijvoorbeeld om een technische dienst in te schakelen.

Devices

Devices levert een real-time overzicht met de configuratie en status van alle apparatuur die deze informatie kan leveren. Aan de hand van instelbare waardes kunnen gebruikers via e-mail bericht worden over deze status en veranderingen daarin.

Infra

De infra module levert op basis van de interactie tussen voertuigen en walapparatuur informatie over het functioneren hiervan, bijvoorbeeld de GPS-posities van haltes en of voertuigen op tijd doorgang krijgen bij dynamische verkeerslichten.

Passengers

Deze module bevalt alle functionaliteit die te maken heeft met het tellen / berekenen van aantallen reizigers (kilometers) en laat de gebruiker deze resultaten, naast opvragen, ook vergelijken.

Quality

Deze module stelt de gebruiker in staat om de kwaliteit van de informatieverwerkingsprocessen en de bedrijfsprocessen te monitoren. Aan de hand van Key Performance Indicators (KPI’s) krijgt de gebruiker op een dashboard real-time informatie over grenswaarden die genaderd worden of al overschreden zijn. Ook hier kunnen, indien gewenst, meldingen gecommuniceerd worden over bijvoorbeeld een datastream die wegvalt of een verwerkingstaak die klaar is.

Need our input?

Ask away!

Contact

VANL Software
Gebouw Twinning
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Telefoon
(040) 2390620

E-mail
info@vanl.nl

Volg ons!

Nieuwsbrief

* indicates required
 

© 2017 VANL Software
VANL en VANL Software zijn handelsnamen van Vervoerapplicaties Nederland BV