(040) 2390620 info@vanl.nl

Vacatures

stage technisch schrijver

Ben jij een tweede- of derdejaarsstudent informatica of volg je een aanverwante opleiding en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Wij zijn op zoek naar een leergierige, enthousiaste stagiair(e) die affiniteit heeft met proces beschrijvingen.

We bieden je een part-/full-time stage aan (aantal uren in overleg) in een relatief klein software bedrijf – de lijnen zijn hierdoor kort en de sfeer informeel. Onze klanten begeven zich in variërende gebieden: van het openbaar vervoer tot aan de manufacturing van automatten. Tevens staat er een mooi, nieuw project in de startblokken.

Wie zijn wij?

VANL is een Nederlands softwarebedrijf, opgericht in 2005. Wij ontwikkelen programma’s die bedrijven in staat stellen hun data te analyseren en vervolgens ondersteunen we ze om met deze analyses hun bedrijfsprocessen te volgen, stimuleren, optimaliseren en nauwkeurig te onderhouden. Ons nieuwste, overkoepelende programma is al in productie, maar tevens nog volop in ontwikkeling. TMWalker4 is niet ‘just another reporting tool’. Het begint waar andere tools ophouden. Er zit een duidelijke filosofie achter om aantrekkelijke, betrouwbare informatie op een eenvoudige manier te leveren en te distribueren. In juli gaan we beginnen aan de ontwikkeling van de ‘Miner’; een app om bedrijfsprocessen te reproduceren en te visualiseren hoe ze daadwerkelijk verlopen – dit alles automatisch op basis van big data. Lijkt het je leuk om aan te haken bij deze snelle ontwikkelingen en mee te helpen aan de groei van ons bedrijf? Graag maken we met je kennis.

Wat vragen we van jou?
  • Je volgt een relevante studie op HBO/WO niveau
  • Je bent in staat technische processen behapbaar en begrijpelijk te beschrijven.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent beschikbaar vanaf 1 september 2019 (eerder is ook mogelijk).
  • Je hebt passie voor normalisatie en werkt accuraat.
Wat zijn zoal jouw taken?

Onze nieuwste software runt als een Windows-achtige omgeving, met daarin een hoeveelheid apps die samenwerken. Een aantal van deze apps zijn al in productie en een aantal nog volop in ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar iemand die ons wil helpen op twee gebieden; Het creëren van ondersteunende documentatie voor gebruikers, waarbij de focus ligt op usability, maar ook het meehelpen opzetten en beheren van een documentatie structuur voor systeemontwikkeling. We gaan graag met je in gesprek over de precieze invulling van je stage, we staan zeer open voor ideeën en mogelijkheden.

Stagevoorwaarden
  • Stagevergoeding van €350 per maand.
  • Een leerzame en uitgebreide stageopdracht.
  • Grote mate van zelfstandigheid.
  • Een kans om jouw skills op het gebied van technisch schrijven te ontwikkelen.
  • Reiskostenvergoeding
Interesse?

Graag zien we jouw sollicitatie tegemoet. Stuur vóór 06/06 jouw C.V. en motivatiebrief naar edegraaf@vanl.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

jouw toekomstige collega’s

Abe de Graaf

Abe de Graaf

Managing Director & All-round Developer

Harrie van den Broek

Harrie van den Broek

Information Analyst

Ronald Eekelder

Ronald Eekelder

Senior Desktop Developer

Jesse Hahn

Jesse Hahn

Junior Developer

Marc Tybout

Marc Tybout

Senior Database Developer

Ella de Graaf

Ella de Graaf

Marketing & C#/SQL Developer

Patrick Glaudemans

Patrick Glaudemans

Senior Web-Client Developer

Remco van Brakel

Remco van Brakel

Junior Developer

Contact

VANL Software
Gebouw Twinning
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Telefoon
(040) 2390620

E-mail
info@vanl.nl

Volg ons!

Nieuwsbrief

* indicates required
 

© 2017 VANL Software
VANL en VANL Software zijn handelsnamen van Vervoerapplicaties Nederland BV