(040) 2390620 info@vanl.nl
Vacatures

Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar 1 nieuwe collega! Hieronder vindt je de vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Afstudeerstudent Process Mining / Machine Learning

 

Ben jij een student Wiskunde met een specialisatie in Process Mining/Machine Learning of een aanverwante studie/master? Ben jij op zoek naar een afstudeerproject waar je veel zelfstandigheid hebt en echt de diepte in kan gaan?

Wij bieden je een fulltime (of parttime, wanneer gewenst) onderzoeksproject aan in een relatief klein softwarebedrijf. Hierdoor zijn onze lijntjes kort, de sfeer informeel en de organisatie flexibel. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende gebieden; van het openbaar vervoer tot aan productie van automatten. Deze bedrijven gebruiken onze software voor het analyseren van hun data en het optimaliseren van hun processen (intern en extern).

Wie zijn wij?

VANL is een Nederlands softwarebedrijf, opgericht in 2005. Wij ontwikkelen programma’s die bedrijven in staat stellen hun data te analyseren en vervolgens ondersteunen we ze om met deze analyse hun bedrijfsprocessen te volgen, stimuleren, optimaliseren en nauwkeurig te onderhouden. Voor onze nieuwste software zijn we bezig met het bouwen van extra/nieuwe functionaliteiten voor de volgende release. Tevens willen we ons vanaf maart meer gaan richten op de implementatie van Process Mining binnen deze software. We zijn op zoek naar de beste manier om bedrijfsprocessen te reproduceren en te visualiseren hoe ze daadwerkelijk verlopen (in vergelijking tot het geplande verloop), en dit alles het liefst automatisch en gebaseerd op big data. Lijkt het je leuk om aan te haken bij deze snelle ontwikkelingen? Graag maken we met je kennis.

Wat vragen we van jou?
 • Je studeert Wiskunde of een aanverwante studie op WO-niveau.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent beschikbaar per 1 april 2020. (Eerder is ook mogelijk).
 • Je hebt al wat ervaring met programmeren (voorkeur voor T-SQL, C#).
 • Je hebt een oog voor detail.
 • En een passie voor optimalisatie.
 • Je hebt affiniteit met Process Mining/Machine Learning
Wat zijn zoal jouw taken?

Onze nieuwste software runt als een Windows-achtige omgeving, met daarin een aantal apps die samenwerken. Eén van de apps die nog in het voorstadium is van de ontwikkeling focust zich op Process Mining; zoals hierboven beschreven. Over de precieze invullen van jouw onderzoeksopdracht hebben wij uiteraard al wat ideeën (denk aan proces reconstructie gebaseerd op de data en events van heel OV (Openbaar Vervoer) Nederland en/of van een productiebedrijf), maar we staan zeer open voor jouw input. Wij zijn op zoek naar een slimme afstudeerder die zijn/haar tanden in dit project wil zetten.

Stagevoorwaarden
 • Stagevergoeding van 350 euro per maand.
 • Kans op een baan na afstuderen
 • Een leerzame en uitgebreide afstudeeropdracht
 • Grote mate van zelfstandigheid
 • Reiskostenvergoeding
 • Werken in een inspirerende omgeving (TU\e terrein), waar regelmatig activiteiten, borrels en netwerk evenementen worden gehouden.
Interesse?

Graag zien we jouw sollicitatie tegemoet. Stuur voor 17/03 jouw C.V. en motivatiebrief naar edegraaf@vanl.nl met als onderwerp “Sollicitatie Scriptie Process Mining / Machine Learning”, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw toekomstige collega’s

Abe de Graaf

Abe de Graaf

Managing Director & All-round Programmeur

Jesse Hahn

Jesse Hahn

Junior Developer

Han Swinkels

Han Swinkels

Junior Developer

Nooit een vacature missen?

* indicates required

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620