(040) 2390620 info@vanl.nl
Vacatures

Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega’s! Hieronder vindt je de vacatures. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Junior WPF Front-End Developer

Stage Content Marketeer

 

Junior WPF Front-End Developer

Ter versterking van ons team, zijn we op zoek naar een leergierige en enthousiaste junior front-end WPF developer. Heb je affiniteit met user interface-design, dan zijn wij op zoek naar jou!

We bieden je een part-/full-time functie aan (24-40 u) in een relatief klein software bedrijf – de lijnen zijn kort en de sfeer is bij ons informeel. Onze klanten begeven zich in variërende gebieden: van het openbaar vervoer tot aan de manufacturing van automatten. Tevens staat er een mooi, nieuw project in de startblokken, waar we je graag persoonlijk van op de hoogte stellen.

 

Jouw dagelijkse activiteiten
 • Je gaat aan de slag met het door-ontwikkelen van onze bestaande programma’s.
 • Tevens ontwikkel je de front-end van nieuwe desktop applicaties en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van nieuwe functionaliteiten binnen de bestaande systemen.
 • Uiteraard hou je je ook bezig met het testen van de software.
Jouw profiel

Wij zoeken naar iemand met de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt minimaal een WO Software Science, HBO ICT opleiding, of aanverwante studie, afgerond.
 • Kennis en ervaring met de expertises WPF, WCF, MVVM, C#, .NET en Visual Studio.
 • Daarnaast is kennis en ervaring met SQL databases is een pré.
 • Ervaring met web/app ontwikkeling (HTML, CSS, Javascript, Xamarin) is een pré.
 • Je gedijt uitstekend in een omgeving waarin je een grote mate van zelfstandigheid hebt.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je zet graag een stapje extra om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken.
Jouw werkomgeving

VANL is een vooraanstaande leverancier van software oplossingen in de gebieden van data analyse en proces optimalisaties. Sinds we het bedrijf zijn begonnen in 2005, is het openbaar vervoer onze core business geweest; dit heeft geresulteerd in een toegewijd en gespecialiseerd team. Inmiddels hebben we onze focus verbreed, en zijn we ook actief in manufacturing en fleet management. Wij creëren software die aantrekkelijk is, betrouwbare informatie levert, eenvoudig is in gebruik en bovenal een sterke en stabiele functionaliteit heeft. 

Wat wij bieden
 • Een klein, gezellig en geïnvesteerd team
 • Een gespecialiseerde werkomgeving
 • Grote zelfstandigheid
 • Reiskostenvergoeding
 • Dagelijkse wandeling tijdens de lunch
 • Teamuitjes
 • Een werkplek in de inspirerende omgeving van de TU/Eindhoven, waar ons kantoor op de campus is gesitueerd.
Interesse?

Graag zien we jouw sollicitatie tegemoet. Stuur jouw C.V. en motivatiebrief naar edegraaf@vanl.nl met als onderwerp “Sollicitatie Junior WPF Front-End Developer”, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Stage Content Marketeer

Ben jij op zoek naar een stage waar jouw mening wordt gewaardeerd en waar je creatieve vrijheid krijgt? Wil je een dubbele hoeveelheid ervaring opdoen? Heb jij affiniteit met IT en de ontwikkelingen in deze sector? Dan hebben wij wat je zoekt. Wij bieden een gecombineerde stage voor twee bedrijven die hecht samenwerken. Voor deze twee bedrijven zoeken we naar een sterke, creatieve content markteer.

Beide bedrijven focussen zich op data, ofwel het verzamelen ofwel het analyseren van deze data. Hierdoor kan de inhoud soms wat abstract zijn. Dat is precies waar de uitdaging van deze stage ligt: hoe communiceer je simpel en duidelijk over zulke complexe en uitgebreide materie? Dit is uitdagend, maar geeft ook veel mogelijkheden; je zult niet alleen teksten schrijven, maar je kunt ook video’s en/of animaties maken, klanten bezoeken, het ontwerp van de website herzien, maar bovenal zul je focussen op: een frisse marketing strategie die aansluit bij onze software: nieuw, informatief en begrijpelijk.

 

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ga je aan de slag met een nieuwe marketing strategie, inclusief een volledige en uitwerkte campagne (doorlooptijd is drie – vier maanden) voor alle beschikbare platformen (denk aan Google, LinkedIn, Twitter, Mailchimp, Instagram, zelfs drukwerk is mogelijk). Je maakt content die hierbij aansluit, schrijft een marketing plan, stelt een budget op, voert de campagne uit en reflecteert hierop. Er is ondersteuning van de huidige marketer tijdens dit proces, maar er is veel creatieve vrijheid. Samen vormen we de stage.

Jouw dagelijkse activiteiten

Elke ochtend start je met een korte teammeeting; we vinden het fijn om te weten waar iedereen mee bezig is, dit stelt ons in staat om te brainstormen als iemand ergens op vastloopt. We zijn een klein team en proberen zo elkaar te ondersteunen waar mogelijk. Hierna heb je een korte stand-up met jouw begeleider om te bespreken waar je aan gaat werken en of je hulp nodig hebt. Die dag ga je misschien naar een klant om wat materiaal te schieten of duik je in theorie over het maken van een effectieve animatie. Je werkt gedurende de dag voornamelijk zelfstandig aan jouw project, maar tijdens de lunch loopt iedereen die op kantoor is een rondje om het meer naast het pand. Op het einde van de dag reflecteer je op wat je die dag voor elkaar hebt gekregen en wat voor effect dit op jouw project plan heeft.

Jouw profiel

Wij zoeken naar iemand met de volgende kwaliteiten:

 

 • Je bent een HBO/WO bachelor student in Marketing, Design of Communicatie.
 • Of, je hebt recentelijk een van de bovenstaande studies afgerond en bent op zoek naar werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met IT.
 • Je bent beschikbaar voor een periode van 6 maanden.
 • Je hebt (wat) ervaring met de volgende tools: Mailchimp, Google Webmaster Tools, Linkedin-, Facebook- en Instagram for Business, Twitter and/or WordPress.
 • Je hebt (wat) ervaring met Adobe CC of vergelijkbare software.

 

 • Je werkt zelfstandig, houdt je eigen workload in de gaten en kunt vragen stellen waar nodig.
 • Je bent in staat om creatieve ideeën te vertalen naar tastbare concepten.
 • Je vind het leuk om in een klein en sociaal team te werken
  Jouw werkomgeving

  Zoals hierboven genoemd ga je aan de slag voor twee bedrijven: eXtractorONE en VANL.

  eXtractorONE is een start-up uit Eindhoven die zich momenteel klaar maakt om flink te gaan groeien. De software van eXtractorONE maakt het mogelijk om data van bijna elke website automatisch te downloaden en in een lokale of gehoste database te zetten. Hiervoor is geen programmeerkennis of modellering nodig bij de eindgebruiker. Het nieuwe kantoor bevindt zich op de TU/Eindhoven campus, waar je zult werken in een team van jonge developers en seniors, beiden met veel expertise. Het team bestaat uit leergierige, flexibele mensen. De huidige klanten bevinden zich zowel in het publieke domein (gemeentes) als de private sector (service bedrijven en makelaars).

  VANL is een vooraanstaande leverancier van software oplossingen op de gebieden van data analyse en proces optimalisaties. Sinds we het bedrijf zijn begonnen in 2005, is het openbaar vervoer onze core business geweest; dit heeft geresulteerd in een toegewijd en gespecialiseerd team. Inmiddels hebben we onze focus verbreed, en zijn we ook actief in manufacturing en fleet management. Wij creëren software die aantrekkelijk is, betrouwbare informatie levert, eenvoudig is in  het gebruik en bovenal een sterke en stabiele functionaliteit heeft.

  Wat wij bieden
  • Een klein, gezellig en geïnvesteerd team.
  • Een gespecialiseerde werkomgeving
  • De vrijheid om jouw stage zelf in te delen en te experimenteren met content
  • Grote zelfstandigheid 
  • Maandelijkse vergoeding van EUR 350
  • Reiskostenvergoeding
  • Een stage in de inspirerende omgeving van de TU/Eindhoven, waar ons kantoor op de campus is gesitueerd
  Interesse?

  Graag zien we jouw sollicitatie tegemoet. Stuur jouw C.V. en motivatiebrief naar edegraaf@vanl.nl met als onderwerp “Sollicitatie Scriptie Process Mining / Machine Learning”, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw toekomstige collega’s

  Abe de Graaf

  Abe de Graaf

  Managing Director & All-round Programmeur

  Jesse Hahn

  Jesse Hahn

  Developer

  Han Swinkels

  Han Swinkels

  Developer

  Nooit een vacature missen?

  * indicates required

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Kantoor

  Gebouw Twinning, De Zaale 11
  5612 AJ Eindhoven

  Bereikbaar

  Maandag - Vrijdag:
  8.30 - 17.30

  Bellen?

  (040) 2390620