fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Elektrisch OV

Elektrisch Openbaar Vervoer

Vanaf 2025 moeten alle nieuwe bussen in het openbaar vervoer rijden op elektriciteit of waterstof. Dit vereist een grote verandering van het klassieke openbaar vervoer; opeens moet er rekening gehouden worden met laadtijden, oplaadpunten en maximale ranges van voertuigen. En dan hebben we het nog niet gehad over de productie van deze elektrische/waterstof bussen.

TMWalker4 helpt. Bruikbaar voor zowel vervoerders als productiebedrijven van elektrische bussen; test en analyseer eenvoudig nieuwe dienstregelingen, bereken de benodigde stroom, laadtijden en optimale plaatsing van laadpunten. Vervolgens staan alle analyses van TMWalker4 OV tot uw beschikking; van het uitvoeren van reizigerstellingen tot het controleren van bijvoorbeeld punctualiteit, rijtijd en rituitval.

Voor de leverancier/producent bestaat er de mogelijkheid van een combinatie tussen TMWalker4 OV en Manufacturing. Tevens stelt onze software in staat tot optimaal Fleet Management.

Test en analyseer concept-dienstregelingen

Bepaal mogelijke laadpunten

Bereken laadtijden

Analyseer binnenstromende data

Optimaliseer voertuigranges

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Naar iets anders op zoek dan wat hierboven beschreven staat? Wij specialiseren in het bouwen van flexibele en gepersonaliseerde software en gaan dan ook graag met u in gesprek over een mogelijke samenwerking.
Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620