fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

TMWalker4

Development

Naast de programma’s die we regulier leveren aan onze klanten, ontwikkelen we dagelijks nieuwe software op aanvraag óf werken we aan onze eigen projecten. Onze recentste software heet TMWalker4, en wordt momenteel gebruikt in zowel het openbaar vervoer, als manufacturing. TMWalker4 is een Windows10-achtige omgeving, waarin verschillende apps samenwerken. Deze apps zijn aanpasbaar en per stuk aan te schaffen, dus u krijgt niet te maken met onnodige toepassingen die uw bedrijf niet gebruikt. Daarnaast is de software dynamisch opgebouwd en volledig te personaliseren op basis van uw bedrijf en de bijbehorende bedrijfsprocessen. In totaal zijn er 8 apps beschikbaar. Download de brochure voor meer gedetailleerde informatie.

De DIYA is de app voor datainvoer en -opvraging van úw applicaties. Aantrekkelijk, betrouwbaar en eenvoudig.

De FlowBuilder is een grafische omgeving waarin u automatische verwerkingen en werkstromen kunt vastleggen/uitvoeren.
De Explorer heeft alles te maken met het beheren en in mappen organiseren van TMWalker4 documenten.
Centraal in TMWalker4 staat de Dictionary. Hierin worden de bedrijfsregels vastgelegd, die aan de voet van T4 staan. 
Tijd is waardevol. Met de TimeLine app wordt getoond waar de tijd aan besteed is en waar tijd aan besteed zal gaan worden.
In de Architect kunt u handmatige, gepersonaliseerde én gespecialiseerde analyses  uitvoeren. Data is het nieuwe goud.
Met de Miner krijgt u een beeld van hoe goed het werkproces verloopt. Op basis van logging kunt u processen grondig analyseren.
In de DataBank vindt de technische vertaling plaats van de bedrijfsbegrippen naar collecties, die in de andere apps worden gebruikt.

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Naar iets anders op zoek dan wat hierboven beschreven staat? Wij specialiseren in het bouwen van flexibele en gepersonaliseerde software en gaan dan ook graag met u in gesprek over een mogelijke samenwerking.
Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620