fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Openbaar Vervoer

Openbaar Vervoer

TMWalker4 biedt voor het Openbaar Vervoer een compleet pakket aan gespecialiseerde analyses en programmatuur aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk voor het management om snel en overzichtelijk inzicht te krijgen in KPI’s omtrent een concessie, te zien wat het financiële boeterisico is omtrent de bonus/malus regeling en inzicht te krijgen in zaken die de omzet beïnvloeden. Daarnaast kunnen ze een gepersonaliseerd dashboard aanmaken met relevante resultaten van de uitgevoerde analyses.

Vervoerkundigen gebruiken onze tool voor het testen en analyseren (bijv. punctualiteit, rituitval, gerealiseerde aansluitingen en rijtijden) van dienstregelingen, het uitvoeren van reizigerstellingen en controleren hoe de KAR-punten en de voertuigaansturing functioneren. Ook kunnen ze snel alle contextinformatie per rit opvragen, uitzoeken waar telvoertuigen het beste kunnen worden ingezet en in één oogopslag bekijken waar de GP(R)S dekking goed of slecht is én waarom. Na afloop van een exploitatiedag kunnen uitsluitingen en ontheffingen eenvoudig worden meegenomen, en kunnen ze de dag inclusief de complete context visueel naspelen op de kaart.

We zijn continue bezig met het ontwikkelen en doorvoeren van nieuwe functies, extra toepassingen of op maat gemaakte analyses voor één van onze (inmiddels jarenlange) klanten in het OV. Neem voor meer informatie over de software of onze verschillende abonnementen/licenties hieronder contact met ons op. We kijken graag met je mee. 

Test en analyseer dienstregelingen, deel de resultaten eenvoudig

Zie hoe KAR-punten functioneren

Visuele playback per exploitatiedag

Voer eenvoudig reizigerstellingen uit

Uitgebreide contextinformatie opvraagbaar

Management KPI Dashboards

Inzicht in waar telvoertuigen het best in te zetten zijn

Zie hoe de GP(R)S dekking functioneert

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Naar iets anders op zoek dan wat hierboven beschreven staat? Wij specialiseren in het bouwen van flexibele en gepersonaliseerde software en gaan dan ook graag met u in gesprek over een mogelijke samenwerking.
Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620