(040) 2390620 info@vanl.nl

TMWalker4

TMWalker4 is een programma voor Windows, waarin kleine apps verschillende taken uitvoeren. Deze zijn aantrekkelijk en eenvoudig in gebruik, alles functioneert in een betrouwbare database omgeving en wordt gestuurd door bedrijfsregels. De medewerker wordt “verleid” om volgens deze bedrijfsregels te werken, zonder het zelf door te hebben. 

TMWalker4 voorbeeld

Een aantrekkelijke schil om úw bedrijfsapplicaties

Taken binnen úw bedrijfsapplicaties kunnen in TMWalker4 centraal en op eenvoudige wijze worden uitgevoerd. Op deze wijze worden gebruikers niet vermoeid met onnodige complexiteit, al afgesproken standaarden of mutaties die in meerdere systemen, samenhangend moeten worden doorgevoerd.

Bovendien kent TMWalker4 geen run-time licenties. Na aanschaf kan het zonder meerkosten uitgerold worden naar iedereen binnen de organisatie.

Laagdrempelig in gebruik

TMWalker4 is dusdanig laagdrempelig, dat er geen training nodig is voor gebruikers. Het eenvoudige startscherm met tegels fungeert meteen als een persoonlijk dashboard – de informatie op de starttegels wordt real-time geactualiseerd en weergegeven.

Altijd in contact

Het is binnen TMWalker4 altijd helder wie de contactpersoon is van een bepaald scherm, gegeven of proces. Met deze contactpersoon kunnen binnen TMWalker4 berichten uitgewisseld worden.

Uw data krijgt een tijdlijn

Om de communicatie over data te bevorderen wordt uw bedijfsdata voorzien van een tijdlijn in TMWalker4. Hierin kunnen handmatig en automatisch meldingen op worden geplaatst, over bijvoorbeeld opmerkingen van gebruikers, mutaties, likes of geplande wijzigingen.

Bedrijfsregels

Bedrijfsbeleid, terminologie, rekenregels en prestatienormen worden in TMWalker4 vastgelegd in bedrijfsregels. Deze regels worden automatisch gebruikt voor berekeningen, helpinfo, validatie bij invoer en conformance checking.

Conformance checking

Met één druk op de knop een controle over de mate waarin er gewerkt wordt conform de bedrijfsregels – handig voor ISO-gecertificeerde bedrijven. TMWalker4 zorgt voor het vastleggen van de benodigde events én voor het tonen van het processchema zoals het proces daadwerkelijk verloopt, inclusief bottlenecks.

 

Need our input?

Ask away!

Contact

VANL Software
Gebouw Twinning
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Telefoon
(040) 2390620

E-mail
info@vanl.nl

Volg ons!

Nieuwsbrief

* indicates required
 

© 2017 VANL Software
VANL en VANL Software zijn handelsnamen van Vervoerapplicaties Nederland BV