fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl
Het team

De gezichten achter VANL

Oprichter Abe de Graaf is al jaren actief binnen de ICT en de vervoers-branche. Hier zag hij dat de verschillende programma’s en databases die gebruikt werden erg minimaal en ongestructureerd met elkaar communiceerden. Opdat dit eenvoudiger en duidelijker zou moeten kunnen, ontwikkelde hij een eigen applicatie: TMWalker.

In september 2021 hebben wij Sven van der Post mogen verwelkomen tot ons team. Sven is een Computing Science student en onderzoekt voor zijn scriptie of, en hoe, process mining toegankelijk gemaakt kan worden voor mensen buiten ons vakgebied. 

Onze datasteward, Stijn van Liere, verzamelt, schoont op, en aggregeert grote hoeveelheden data, die ter grondslag liggen aan onze OVContext.nl analyses. Stijn werd onderdeel van ons team in de zomer van 2022. 

Per 1 januari 2017 is Ella de Graaf toegevoegd aan het team. Zij is werkzaam als Marketeer en Project Manager. Ze ondersteunt het bedrijf met online en klantgerichte uitingen en verzorgt  en controleert de interne scrumplanning. 

Op 17 juli 2023 verwelkomden we Tom Willems tot ons team. Tom volgde een traineeship bij Educom en werkt nu mee in ons team als Junior Developer. Zowel onze klanten in het Openbaar Vervoer als in de Manufacturing zullen hem tegenkomen.

Niek Schipper volgde het traineeship tot software developer bij Educom  en werkt sinds 17 juli 2023 mee in ons team. In zijn functie als Junior Developer werkt hij mee aan zowel projecten in het Openbaar Vervoer als de Manufacturing.

Dominik Markowski is voor zijn Bachelor Eindproject van de TU/e bezig met een onderzoek naar de manier waarop Data Science van waarde kan zijn voor productiebedrijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620