fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Stap

door | mei 22, 2019 | Nederlands | 0 Reacties

Als ondernemer moet je stappen zetten. Gewoon, om vooruit te komen richting de doelen die je voor ogen hebt. Met het Business Model Canvas als kompas, gaan we met VANL van start met onderstaande route.

Nieuwe medewerkers

In het afgelopen jaar is de opdrachtenportefeuille gegroeid en is de levertijd opgelopen. De hoogste tijd om nieuwe medewerkers bij te gaan schakelen voor onze delivery. Zie hier voor de vacatures.

Eindhoven

Goede medewerkers zijn niet makkelijk te vinden. We brengen daarom de berg naar Mozes toe: het kantoor van VANL wordt verplaatst naar Eindhoven. Dáár zitten de kennispartners en potentiële medewerkers die we nodig hebben. We zijn actief op zoek naar een moderne, inspirerende werkomgeving die synergie oplevert met andere hightech en ondersteunende bedrijven in de regio. Het is namelijk altijd interessant en leerzaam om bij andere bedrijven binnen te kijken. Waar we uiteindelijk terecht komen, laten we zo snel mogelijk weten.

Ontwikkeling

TMWalker4 is niet ‘just another reporting tool’. Het begint waar andere tools ophouden. Er zit een duidelijke filosofie achter om aantrekkelijke, betrouwbare informatie op een eenvoudige manier te leveren en te distribueren.

In juli gaan de nieuwe developers beginnen aan de ontwikkeling van de TMWalker4 Miner. Een app om bedrijfsprocessen te reproduceren en schematisch te visualiseren hoe dit proces (bijv. de productiestappen van een bepaald product of een haltering bij Eindhoven busstation) daadwerkelijk verloopt. Eigenlijk construeert deze app de stroomschema’s die in een kwaliteitshandboek staan automatisch, op basis van big data. Belangrijke eerste onderzoek-elementen zijn; hoe kunnen de hoofdlijn en de bottlenecks van het proces laagdrempelig aangegeven worden?

Na de zomer gaan we ook op de geo-tour: we willen de resultaten van analyses tonen op een kaart, gekoppeld om visualisatie te verbeteren.

Partnerships

De afgelopen paar maanden hebben we ook diverse verzoeken gekregen voor allerlei soorten van samenwerking – zowel binnen als buiten het openbaar vervoer. Wat leven we toch in interessante tijden. Uiteraard hoor je het zodra er iets concreet is geworden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Share this post with your friends!