fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Daarom VANL

door | feb 15, 2017 | Engels, Nederlandstalig

‘Soms kom je een manier van visualiseren tegen, die bijzonder is. Bijzonder in eenvoud, effectiviteit en gemak. Ik ben op zoek naar een nieuwe manier om bedrijfsgegevens die onderling samenhangen, te visualiseren voor gebruikers. Geen lullig lijstje met cijfers maar dát tonen, wat écht van belang is.’

In 2014 ben ik samen gaan zitten met een paar knappe koppen van de TU Delft. Een nieuw programma moest toekomstgericht zijn, vandaar dat ik hiervoor bij de jongere generatie aanklopte. Samen hebben wij gebrainstormd over de toekomst van het bedrijf, nieuwe programma’s en innovatieve toepassingen.

De conclusie? Mijn passie voor de ICT en innovatie zou gaan resulteren in Aantrekkelijke, Betrouwbare en Eenvoudige programma’s – niet heel toevallig ook een acroniem van mijn voornaam, Abe (daarover later meer…).

Mijn oudste dochter, inmiddels afgestudeerd Msc. Industrial Design, deed in 2015 een gebruikersonderzoek voor mijn huidige programma, TMWalker3, met een focus op usability en user experience. Deze informatie en de ideeën die zijn ontstaan tijdens de brainstormsessie inspireerde mij tot het ontwerpen en ontwikkelen van TMWalker4.

TMWalker4 is in principe bruikbaar in alle sectoren, waar TMWalker3 zich beperkt tot het openbaar vervoer. De nieuwe interface is eenvoudig en wijst de gebruiker moeiteloos naar de door hen gezochte resultaten. De aantrekkelijkheid van het design, de betrouwbaarheid van de apps en het eenvoudige besturen, vormen de basis waarop we als VANL willen doorgroeien.

Dank aan Steven, Lotte, Kevin, Emma, Diego, Katrien, Mariet en Tine voor hun inspiratie.

Share This

Share this post with your friends!