fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

DIYA

De DIYA-app is de app voor datainvoer en -opvraging van úw applicaties. Aantrekkelijk, betrouwbaar en eenvoudig. U kunt de administratie zelf samenstellen: Do-It-Yourself-Administration!
DIYA app
DIYA app screenshot

Voorbeeld van een DIYA-administratie voor gebruikersautorisatie met rolprofielen en dataprofielen.

Tegel op startscherm

Het opstarten van de administratie gebeurt met één klik op de tegel in het TMWalker4 startscherm.

Tijdlijn

Op de tijdlijn ziet u eenvoudig wat er gebeurd is of gaat gebeuren met de data. Wijzigingen, likes, dislikes en opmerkingen geplaatst door gebruikers, worden automatisch vermeld bij bijbehorende data op de tijdlijn.
“Dit item wordt per 1 oktober uit de collectie genomen.” “De naam is gewijzigd van NaamA naar NaarB.”

Illustraties

Een administratie kan één of meerdere informatieve illustraties bevatten. De illustraties, zoals grafieken, tabellen of meters, zijn direct opvraagbaar en worden real-time bijgewerkt. Door een illustratie aan de starttegel te koppelen wordt uw startscherm een interactief dashboard.

Contact!

Naast het plaatsen van opmerkingen bij de data, kunt u de contactpersoon hiervan opvragen en hem/haar een één-op-één bericht sturen binnen TMWalker4.
“Zou je dit of dat willen aanpassen.” “Hoe moet ik dit doen?”

Kaart

Als items en/of collecties geografische informatie bevatten, wordt deze informatie automatisch gevisualiseerd op een kaart.

Help?

De DIYA-app kan volledig gestuurd worden vanuit bedrijfsregels. De definitie van gebruikte termen en algoritmes wordt dan omgezet in helpinformatie die u te zien krijgt als de muis er boven zweeft. Zo garandeert u dat iedereen op dezelfde manier werkt én geïnformeerd is over waarom er zo gewerkt moet worden.
“De VERTREKTIJD van een WAGENRIT is het moment waarop de eerste PUBLIEKSHALTE verlaten wordt.”

Validaties

Wijzigingen in de data worden alleen doorgevoerd als ze door een set validaties heen komen. Zo garandeert u dat de invoer in úw applicatie betrouwbaar is. U kunt validaties zelf toevoegen én ze kunnen uit vaste bedrijfsregels voortkomen.

Klaar voor werkstromen

Soms moet er meer gebeuren – met de FlowBuilder kunt u (langlopende) werkstromen definiëren. Zo’n werkstroom kan in de DIYA-app geïnitieerd of doorgestart worden middels een mutatie in een collectie.
“Te autoriseren rapportage” “Te controleren orders” ”Start werkproces Nieuwe dienstregeling”

Klaar voor Proces Mining

Hoe loopt het werkproces nou werkelijk? En waar zitten de bottlenecks? Met de Miner-app kunt u dit opvragen. De gebeurtenissen op de tijdlijn van de DIYA-app spelen hierbij een belangrijke rol.  U kunt deze historie nu alvast gaan opbouwen.

Goedkoop

Met de DIYA-app voorkomt u dure licenties van uw specialistische applicaties. Een extra gebruiker in TMWalker4 kost namelijk niets.

Kortom:
De DIYA-app maakt úw applicatie aantrekkelijk en eenvoudig in gebruik.
Door communicatie te stimuleren worden processen en informatie betrouwbaarder.
Alles er op gericht om uw organisatie vooruit te helpen richting Operational Excellence.

Need our input?

Ask away!

Contact

VANL Software
Vluchtoord 5-B
Postbus 635
5400 AP Uden

Telefoon
(0413) 216378

E-mail
info@vanl.nl

Volg ons!

* indicates required

© 2017 VANL Software

VANL en VANL Software zijn handelsnamen van Vervoerapplicaties Nederland BV