fbpx
+31 85 401 89 90 info@vanl.nl

TMWalker4 release

door | sep 28, 2018 | Nederlands

In de oktober-release van TMWalker4 (releasedatum 28 oktober 2018) zal voor het eerst de vernieuwde Architect app zitten. Nadat een eerdere bèta-versie teruggetrokken is, omdat hij niet gebruikersvriendelijk genoeg was, zijn we er volgens ons nu voldoende in geslaagd om eenvoud in het wetenschappelijke te krijgen. De werking voor alle analyses is gelijk gebleven; eerst helpt een wizard je aan de hand van een aantal vragen met uitleg, door de instellingen heen. Na akkoord wordt de output van de analyse getoond, waar je opmerkingen bij kunt plaatsen en wat nabewerking kunt doen. Vervolgens kun je de output bewaren in je eigen TMWalker4 mappen en simpel delen met andere TMWalker4 gebruikers.

De volgende soorten Architect analyses komen in oktober beschikbaar:

Openbaar vervoer

  • Data availability
    Deze analyse geeft de gebruiker een indruk van de aanwezigheid en betrouwbaarheid van de aanwezige gegevens over de dienstregeling en gereden ritten. Dit is altijd de basis om keuzes op te maken voor verdere analyses.
  • Punctuality
    Zowel punctualiteit als punctualiteitsafwijkingen vanuit diverse invalshoeken, zoals per dagdeel, per lijn, per bestuurder, per halte worden hiermee inzichtelijk gemaakt. Deze analyse is gericht op organisaties die hun prestatie willen monitoren en verbeteren.
  • Driving Times
    Deze analyse is belangrijk bij het ontwikkelen van een nieuwe dienstregeling en bij het onderzoeken van klachten. Het is een gedegen analyse van de geplande en gerealiseerde rijtijd. Zowel de rijtijd voor een hele rit als de verdeling over de haltes kunnen vanuit verschillende invalshoeken geanalyseerd worden.
  • Delays
    Vertraging is een van de oorzaken van een lagere punctualiteit, maar waar en wanneer ontstaat een vertraging? Is dat op een halte of op het rijden tussen twee haltes in? Deze analyse geeft daar precies inzicht in.

Manufacturing

  • Workorder timeline
    Het is nu mogelijk om te bekijken welk pad een werkorder gevolgd heeft door het productieproces. Welke processtappen zijn genomen, welke machines en mensen zijn erbij getrokken geweest en welke producten zijn geproduceerd.
  • Case timeline
    In het kader van tracking & tracing is het belangrijk om te zien waar een verpakking met de items die er in zitten is geweest. De analyse geeft precies aan wie, wat en waar.

Blijf ons volgen, er zit meer in de pijplijn!

Share This

Share this post with your friends!